Tillbaka till PDA/Psion 3C, första sidan

PSION 3C (sid 2)

Tillbaka till PDA/Psion 3C, första sidan


Psion Series 3C. 
Klicka för att se en stor bild

Varför köpa en Psion 3C?

Jag köpte min Psion 3C i början av juni 1999. Jag saknade tidigare möjligheten att snabbt kunna uppdatera information, ute hos kunder. Nu kan jag, oavsett var jag befinner mig, boka kundmöten. På kontoret synkroniserar jag Psions Agenda med datorns Outlook. Om jag behöver ta med mig ett Word eller Exceldokument skriver jag inte ut en papperskopia. Jag överför dokumentet till Psion 3C. Databaser, som inte är alltför stora, överför jag också till Psion 3C.

Mer information på mina sidor

På följande sidor får du mer eller mindre detaljerad information om de program som ingår i Psion 3C samt tips om användbara program som du kan ta hem från nätet.

Mer information om Psion

Om du vill veta mer om Psion 3C rekommenderar jag Peters Psion sidor. Det var Peters sidor som fick mig att välja en Psion 3C, framför de andra alternativen på marknaden. Här hittar du, förutom intressant läsning, länkar till program som du kan ta hem från nätet!

En återförsäljare jag rekommenderar är LN-data. LN-data säljer allt som har med Psion att göra och här får du support av någon som vet det mesta om Psion.
Telefonnummer till LN-data är 070-517 49 77.

Psion-ikoner

Jag har skapat Psion-ikoner i Gif-format. Vill du ha dessa finns de zippade här (20 kB). Dessa ikoner är dock inte transparanta, som de jag har på mina sidor.


Tillbaka
Home